Reedel, 19.08.16, oli labradori retriiverite erinäitus, kus Tsunami võitis emaste CH klassi ning oli Parim Emane 2!
Damaskus oli veteranklassis teine.

Laupäeval, 20.08.16, oli Tallinnas Rahvusvaheline näitus, kus Damaskus võitis isaste Veteranklassi ja sai oma teise vet serti, oli Parim Isane 2 ning TP Veteran! Veteranide Best In Showl näitas ta ennast hoolimata meeletust palavusest taas imeliselt ning oli päeva lõpuks BEST IN SHOW VETERAN IV! Olen ääretult õnnelik ja uhke! Dassuga suures ringis joosta on eriti uhke! Tsunami oli bikiinivormis ja sai CH klassis hindeks suurepärane!

Pühapäeval, 21.08.16, toimus taas RV näitus, kus Damaskus võitis taas isaste veteranklassi, sai oma kolmanda vet serti, mis tähendab, et ta on nüüd EST VET CH, lisaks oli ta Parim Isane 3 ja TP Veteran! Taas näitas ta ennast BIS ringis imeliselt, kuid seekord me poodiumine ei pääsenud. Tsunami oli jätkuvalt bikiinides ja CH klassis suurepärane!

On Friday we had labrador retriever speciality show in Estonia, where Tsunami won CH klass and was Best Female 2!
Damaskus was 2nd in veteran class.

On Saturday, we had International Dog Show in Tallinn, where Damaskus won the veteran class and got his 2nd vet cac, he also took BOB Veteran and Best Male 2! And despite the super hot weather, he showed himself perfectly on Veteran BIS, and he was choosed to be BEST IN SHOW IV Veteran! I´m so happy and proud, it feels amazing to show him in the big ring and I love how he also enjoys this! Tsunami got excellent in CH class.

On Sunday we also had INT Dogshows, Damaskus again won veteran class, got his 3rd vet cac, he is now EST VET CH, and was BOB Veteran and Best Male 3! This time we didn´t got placed in the big ring, but he absolutely showd himself to perfection! Tsunami was still in her “bikinis”, so she got excellent in CH class.

20.08